N y i t ó l a p

R ó l u n k

T a g o k

G a l é r i a

F e l l é p é s e k

E l é r h e t ő s é g

 

Mottó :

" Ha nem találják fel a whiskeyt és a nők hűségesek maradnának – nem lenne blues... "

A zenekar 2006 novemberének egyik ködös délutánján, hirtelen felindulásból alakult igaz akkor még csak 3 taggal. (Csécsi Levente-gitár, Héthársi Peti-dob és  Ujhelyi Csongi-basszus). A trió felállásban  nem volt igazi fantázia, (bocsi Police, Tankcsapda stb. )  így  gyorsan kibővültünk. Az ötös felállás 2007 januárjában alakult ki mikor beépült a zenekarba  Szécsy Pisti-ének és Tóth Peti-gitár is.
A zenei irányzat egy pillanatig sem volt kétséges.  Blues és blues néha egy kis blues. Na jó, időnként egy-egy rock-örökzöld erejéig elcsábulunk.
Mindannyiunknak volt már zenekari előélete, valahol valamikor  valamivel valamit már játszott előtte.

A zenekar ebben a felállásban 2011. tavaszáig működött.  Ekkor sajnos az énekes és az egyik gitáros poszt megüresedett.
 

Istvánt külföldi munkája késztette erre a döntésre, míg Levente a komolyra forduló zenei karrierjének egyengetésére miatt döntött a távozás mellett.  Barátságunk természetesen megmaradt, szívesen látott vendégek továbbra is egy-egy beugrás erejéig koncertjeinken.

Helyükre két új tag lépett.  Az új énekesünk  -   egyben a zenekar legifjabb tagja  -  Gál Szilárd, aki a mikrofon mellett gitárt is vesz a kezébe időnként. Az új gitáros pedig Kurucz Attila lett aki hosszú évek óta jelen van a miskolci klubzenei élet színpadain. A zenekarban néhány zeneszám erejéig feltűnik még a csörgő-börgő-konga  forgatásban járatos Rényi Dani is. Az új felállásnak köszönhetően újra indultak a rendszeres próbák, így a repertoárunk  -  megtartva eddigi blues-rock jellegét  -   jelentősen megújult.

Fellépéseink sokfelé voltak-vannak-lesznek. 
Igyekszünk indenhová elmenni, ahová meghívnak, ha időnk engedi. Mert igaz, hogy vér profi zenészek vagyunk, de ezt a közönség még nem mindig ismeri fel. Azon dolgozunk, hogy ez a számunkra magától értetődő tény másoknak is nyilvánvaló legyen.
Első sorban feldolgozásokat játszunk: Eric Clapton, Gary Moore,  John Mayall,  Deák Bill, Hobo, Takács Tamás DBB, LGT, John Fogerty, Steppenwolf, ZZ Top stb. de próbálkozunk saját számokkal is.

A lényeg azonban az, hogy imádjuk azt amit csinálunk. És talán sok embernek okozunk kellemes órákat …